play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Klubblisten på Platekusk jaycobson

  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

Annonsør?

Bakgrunn

DIN LOGO HER?

Hei vi er Klubblisten. 

Da pandemien lå over oss i 2019 ble vi alle tvunget til å tenke nytt. Vi som drev med nattklubb aktivitet måtte virkelig tenke utenfor boksen for å holde aktiviteten oppe selv om klubbene i hele verden stod tomme. 

Vi brukte denne muligheten til å skape «Klubblisten»

Vårt mål var i utgangspunktet å skape et radioshow for komme oss på luften, men det viste seg fort at mulighetene var mye større så snart vi fikk satt opp infrastrukturen for konseptet. 

Vi ble også overrasket over hvor stort klubb miljøet og kulturen er i Norge.

Nå som 90-tallet er tilbake så endres også event verden. Store scener med EDM djs er nå ikke like spennende. Nå er det undergrunnen som gjelder. Vi ser det på kommende bookings og hører det på listene som standig går vekk fra det kommersielle soundet. Dette betyr flere mindre eventer og færre større scener. Dette passer Norge veldig godt med vår klubbkultur.

Fase 1 for oss var å samle musikk-kuratorer for å sette sammen vårt radioshow. Klubblisten blir nå sendt ukentlig på 5 radiokanaler i hele Norge både på DAB, FM og nett. Sendingene er også tilgjengelig både på Soundcloud og Mixcloud. Vi ønsker også å videreutvikle sending mot Spotify. Denne løsningen er ikke tilgjengelig for Norge enda, men vi holder et øye med utviklingen.

Fase 2 var å fremme norske dj talenter med vekt på «undergrunnsmusikk» . Vi skapte konseptet «HOTM!X» og gir hver dj 1 time med full produksjon i ryggen. Vi har erfarne samarbeidspartnere både i lys og lyd produksjon med P&P Produksjoner. Og har et fantastisk samarbeid med LEP Tekniske Tjenester som gjør alt av kamera produksjonen. Vi har nå produsert over 100 videoer av djs som ligger på vår Youtube side. Enda flere er på vei. 

Fase 3 handlet kun om event. Vi ønsket å endelig vise frem konseptet vårt i en live setting. HOTMIX LIVE gikk av stabelen 25.Mai 2022 til et utsolgt Skur 14 i Bergen. Vi har nå planlagt 5 nye datoer i 22/23 og planlegging av disse er i full gang. 

Fase 4 var å skaffe egne lokaler for opptak av både radioshow og Hotmix videoer. 1.august 2022 overtar vi endelig våre nyoppussede lokaler på Askøy. Dette gir oss mulighet til å lage enda mer klubb orientert materiale for å dytte norsk klubbkultur fremover. Det gjør oss veldig fleksibel og vi kan gjøre stream, opptak og livesendinger på kort varsel. 

Fase 5 handler om radio. Dette er det mest krevende vi har begitt oss ut på til nå. Ganske enkelt fordi her er det konsesjoner og mange tekniske løsninger som må på plass før vi kan gå på luften med en riksdekkende 24 timers kanal. Vi har gjort klart alt i vår ende, vi venter bare på klarsignal fra en eventuell konsesjons-holder. Vi håper å være på luften i løpet av 23/24.

Så er dere vår nye samarbeidspartner?

Vårt konsept er 100% laget for annonsører. Vi kan gjøre branding i radioshow, mobil app, hjemmeside, Hotmix-video, Twitch sendinger og på event. Mulighetene er uendelig og vi elsker å finne morsomme løsninger for å fremme våre samarbeidspartnere. Det ingen andre i landet som gjør det vi gjør, derfor har vi havnet i en svært spesiell posisjon. Vi håper dere har lyst å bli en del av norsk klubbkultur sammen med oss. 

Ta kontakt med Jørgen Jakobsen 

Jaycobson@klubblisten.no 

0%