DSC02707_edited.jpg

Kai Christian Bjørndal
Kai aka Dj K.A.I er vår rigg ansvarlig. For dager med innspilling og event har han ansvaret for at alt virker fra ankomst til vi forlater åstedet. Han har kommunikasjon med våre leverandører og han er også musikk kurator for Klubblisten.
Kai har vært i bransjen siden 90 tallet og jobbet som dj , lyd og lys ansvarlig, samt nattklubb-eier. Kai er en av landets fremste trance djs og sitter med mye erfaring som er gull verdt for Klubblisten.

DSC03718_edited_edited.jpg

Jørgen Jakobsen 
Jørgen aka Jaycobson er initiativtaker og produsent for Klubblisten. Han har oversikten over alt fra radio, Spotify, webdesign, event og Hotmix. Han er musikk kurator for Klubblisten og drifter alt fra konseptutvikling, sosiale medier, jingle produksjon og redigering av Hotmix sessions.
Jaycobson spiller House, Drum&Bass og har vært nattklubb dj og musikkprodusent siden slutten av 90 tallet. Han er fornøyd når alle er fornøyd!

DSC09563.jpeg

Lars Erik Pedersen 
Lars er Klubblistens video ansvarlig. Han sørger for at Hotmix sendingene blir foreviget og har regi under opptak. Han har også ansvar for streaming og bildemix. Lars har jobbet i event bransjen i en mannsalder og har jobber til dagen med video produksjon innen event. Han er den som alltid sier ja og leverer alltid 10% mer enn du forventer. Lars gjør også administrative oppgaver hos Klubblisten Alltid smilende og fornøyd og verdens enkleste mann å jobbe med.

DSC09460.jpeg

Sandra Minter 
Sandra er vårt nyeste medlem av klikken, med unik kunnskap innen trance/progressive miljøet i Norge er hun en av de mest spennende dj navnene vi har her til lands. Hun er musikk kurator for Klubblisten og leverer alltid kanongode dj sets. Hun har ansvar for dj booking for Hotmix sessions og har kommunikasjon opp mot aktørene. Sandra er alltid smilende og blid og passer på at alle har det bra!

DSC09485.jpeg

Trygve Haugland 
Trygve aka Touchdown er dj og musikk kurator hos Klubblisten,  på dager for event har han ansvar for backline for djs.
Han har mange års erfaring som dj og event-maker. Han har også en unik oversikt over klubbkulturen og hva som beveger seg der. Touchdown leverer kanskje de mest energiske dj settene i landet og det er umulig å ikke få fot når han er kommet i gang. Touchdown spiller House og Drum&Bass.

DSC09559.jpeg

Kim Andreassen 
Kim er først og fremst radio dj og "stemmen" av Klubblisten. Han har ansvar for hele radio området vårt og har regi for radiosendingene, helt fra mikrofon til FM/DAB båndet. Han har vært I radio og dj bransjen siden tidlig 90 tallet og har vanvittig fag-kunnskap innen mediet. Alltid smilende og blid og han tar også på seg administrative oppgaver for Klubblisten. Alle skulle hatt en Kim!

5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
PP_CLEAN
PP_CLEAN

press to zoom
Radio Fresh_edited
Radio Fresh_edited

press to zoom
5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
1/7
Klubblisten 1x1.png
Klubblisten Logo 2 tone.png