Jeg vil spille denne datoen!

arrow&v

05.02.22 Livestream 
HOTMIX Session er ferdig booket.

 

Fett at du kommer !!

💥Første bud - Kom forbredt. Vi ønsker djs som har jobbet godt med settet sitt. Å gå tom for låter er ikke et tema. Lag et set som representerer deg og hva du ønsker å vise frem. På video blir den minste feil forstørret. Dette er en promovideo for DEG så legg litt arbeid ned i settet.   

 

💥Kvalitetsjekk - For at vi skal publisere settet MÅ det holde en viss standard. Dette er et produkt vi setter navnet vårt på og det blir sendt på radio. Det musikk-messige kan jo alltid diskuteres ,men hvis et set er teknisk dårlig gjennomført, så blir ikke dette publisert. Vi prøver å strekkes oss, men et sted må vi sette grensen, dette er en helhetlig vurdering. 

Hvis dette skulle skje er det bare en ting som gjelder. Jobb med håndtverket og blås oss av banen neste gang! Funksjonen til Klubblisten er nettop dette, "pushe" djs til sitt neste nivå.

 

💥Planen er som vanlig opptak hos P&P Produksjoner sine lokaler, men dette er ikke 100% avtalt enda. Denne løsningen er noe vi ser an dato for dato. Hvis ikke er lokalet til Radio Askøy vårt naturlige andre valg.  

 

💥Vi må i gjennomsnitt spille inn 4 set hver dato for å fortsette vårt mål om å kunne gi ut Hotmix hver eneste uke. Flere enn 4 set er selvfølgelig ønskelig, dette gir oss en buffer om noe skulle oppstå.  

 

💥Når det gjelder lengden på settet så er det satt til 60 minutter. Hvis man går noen minutter over så er ikke dette noe problem. Men vi kan IKKE ha set som er under 60 minutter. Dette pga. Avvikling på radio.   

 

💥Hvis du er med på Hotmix så er det fordi du leverer feit musikk. Vi har erfart at rene set sjangermessig får lengre spilletid enn der man hopper fra sjanger til sjanger. Så vi ønsker en stil hele settet.   

 

💥Promo - Viktig! Det forventes at djs er med å dele det glade budskap via sine kanaler. Dette er noe ALLE nyter godt av. Klubblisten promoterer ukens Hotmix/Klubbliste på Facebook og Instagram flere ganger i uken, men budskapet blir enda sterkere hvis djs bruker sine kanaler i tillegg. Det mest effektive er når man faktisk skriver sine egne innlegg, da blir algorytmen fornøyd. Det går fint å promotere sin egen mix i ukesvis etter den har blitt spilt på radio. Vær en tjommi, del innlegg.   

 

💥Normalt kjører vi oppmøte kl.1200 for djs. Men rigging skjer ofte i løpet av helgen hvis noen har interesse av dette ta kontakt. Det blir litt ventetid for djs, men noe av vitsen er at man henger litt, tyter og støtter opp under andre djs.   

 

💥For djs som kommer fra utenbys så kan vi legge opp til 2 set slik at de får maks ut av tiden sin her.  

 

💥Vi jobber med en streamløsning av opptaket slik at vi maksimerer muligheten den søndagen.

 

💥Tekniske feil kan skje. Det er svært mange bevegelige deler i dette vi holder på med og noen ganger skjer feil. Det kan være et kabelbrudd, en full hardisk, eller en stream som stopper. Vi gjør selvsagt så godt vi kan for å unngå disse tingene, men ha dette i bakhodet hvis noe skulle oppstå.   

 

💥Og som alltid. Vi er på besøk hos P&P så deres regler gjelder for oss alle.   

 

.

5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
PP_CLEAN
PP_CLEAN

press to zoom
Radio Fresh_edited
Radio Fresh_edited

press to zoom
5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
1/7
Klubblisten 1x1.png
Klubblisten Logo 2 tone.png