play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Klubblisten på Platekusk jaycobson

 • cover play_arrow

  KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

 • home Hjem
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Podkaster
 • keyboard_arrow_right Innlegg
 • keyboard_arrow_rightKLUBBLISTEN #087 UTE NÅ!

News

KLUBBLISTEN #087 UTE NÅ!

today1. september 2022 58 2 5

Bakgrunn
share close

UKENS KLUBBLISTE + HOTM!X

Ukens episode av Klubblisten er ute nå. Kim Andreassen gir deg 20+ av de viktigste klubblåtene denne uken. Ukens HOTMIX får du av CLOAKFIELD

Tilbake i 2017 ga Purple Haze (aka Sander van Doorn) ut et album kalt SPECTRVM, og Trance-musikkduoen E&G (Espen Gerhardsen & Geir Albertsen) ble overveldet av denne nye «sounden». Inspirert av denne opplevelsen begynte duoen å eksperimentere med lydbildet innen samme «sounden» med dagens Techno. Siden E&G-prosjektet allerede var etablert og kjent for sin distinkte «sound», bestemte duoen seg for at det ville være best å lage et nytt alias, og der var det, Cloakfield ble født. Meningen bak Cloakfield er det ukjente (cloak) territorium (field). Og dette er representativt for hva dette prosjektet handler om, å ikke være låst i én sjanger. I løpet av 2022 har Cloakfield blitt sterkt inspirert av Mainstage Techno-lyden. Men ting endrer seg, og det gjør de også, så hvem vet hvor fremtiden tar dem!

 

 

Kurator for ukens liste er Trygve Haugland, Sandra Minter,Dan Rine,Kai Christian Bjørndal og Marthe Mørk. Produsent for Klubblisten er Jørgen Jakobsen.

 

Skrevet av: jaycobson

Rate it

Post kommentarer (0)

Legg igjen svar

Din epost vil ikke bli publisert. Nødvendige felt er merket*

0%