play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

  • home Home
  • keyboard_arrow_right DJ
  • keyboard_arrow_right Lifestyle
  • keyboard_arrow_right Innlegg
  • keyboard_arrow_rightNy Platekusk Episode!

DJ

Ny Platekusk Episode!

today11. august 2022 36 5

Background
share close

BJØRN-ATLE BUNGUM (COSMIC DAWN)

Litt om ukens gjest:

Veldig mange DJs har et forhold til Bjørn-Atle Bungum, gjennom sitt alias Cosmic Dawn har han laget hundrevis av remixer også offisielle for artister som Rihanna, Carly Rae Jeppson, Donkeyboy, Chris Brown, Gabrielle og Owl City.

Som DJ er han resident-DJ på Brenneriet på Lillehammer en av landets største utesteder. En gig han har hatt i smått imponerende 30 år!

Hvordan holder man seg relevant alle disse årene og hvor finner man inspirasjon til å lage alle disse remixene? Det er bare noe av det du får svar på i denne ukens episode av podkasten Platekusk.

 

 

Litt om Ronny Bergesen 

Ronny har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt fra illegale house parties i sin ungdom til barer, utesteder og bryllup. Ronny jobber til daglig som musikksjef og programleder i Radio Metro.

 

Written by: jaycobson

Rate it

Previous episode

DJ

KLUBBLISTEN #083 UTE NÅ!

UKENS KLUBBLISTE + HOTM!X Ukens episode av Klubblisten er ute nå. Kim Andreassen gir deg 20+ av de viktigste klubblåtene denne uken. Ukens HOTMIX får du av GALHUS Kurator for ukens liste er Trygve Haugland, Sandra Minter,Dan Rine,Kai Christian Bjørndal og Marthe Mørk. Produsent for Klubblisten er Jørgen Jakobsen. https://soundcloud.com/klubblisten/tracks

today3. august 2022 38 4


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%