play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

Lifestyle

Klubblisten på VERO

today2. september 2022 37 2

Background
share close

Klubblisten nå på VERO

Endelig har det kommet en verdig utfordrer til Instagram som fullstendig har droppet ballen det siste året. Nå er VERO kommet på banen med en app som viser HD bilder og er uten reklame (enn så lenge). For oss som har lyst å poste glimrende bilder og videoer fra våre streams og eventer er dette det perfekte verktøy. 

Massevis av konfigurerings muligheter og et pent design. Det blir virkelig spennende å se hvordan denne appen tåler tidens tann. Du får også appen til desktop ,både PC og Mac.

Hvis du fremdeles er usikker så har vi lagt ved en video der Peter Mckinnon forteller litt mer om fordelene med akkurat denne appen. 

Søk oss opp på VERO!

Written by: jaycobson

Rate it

Previous episode

News

KLUBBLISTEN #087 UTE NÅ!

UKENS KLUBBLISTE + HOTM!X Ukens episode av Klubblisten er ute nå. Kim Andreassen gir deg 20+ av de viktigste klubblåtene denne uken. Ukens HOTMIX får du av CLOAKFIELD Tilbake i 2017 ga Purple Haze (aka Sander van Doorn) ut et album kalt SPECTRVM, og Trance-musikkduoen E&G (Espen Gerhardsen & Geir Albertsen) ble overveldet av denne nye «sounden». Inspirert av denne opplevelsen begynte duoen å eksperimentere med lydbildet innen samme «sounden» […]

today1. september 2022 32 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%