play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

  • home Home
  • keyboard_arrow_right DJ
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Innlegg
  • keyboard_arrow_rightNå kan du bli Patreon!

DJ

Nå kan du bli Patreon!

today30. juli 2022 26 2

Background
share close

Keen på å bli Patreon?

Vi får ofte spørsmålet «Hvorfor tar dere ikke betalt for dette??»

Svaret er ganske enkelt, vi ønsker ikke at Klubblisten skal være en forretningside, men en «fritidsklubb for voksne».

Vi ønsker at djs skal kunne komme til oss å bli inspirert til å bli en del av miljøet og være med på å dytte klubb-kulturen fremover. Vi vet andre aktører tar seg betalt for innspilling og promotering, men det vil aldri skje hos oss.

Realiteten er at alt som er gøy koster penger. Husleie, video-produksjon, lys og lyd-rigg, dj-utstyr, redigeringsverktøy, datamaskiner og ikke minst tiden som blir lagt ned. Alt dette er gjort på dugnad, og alt utstyr er tilgjengelig for djs kostnadfritt. 

Men vi har fått uvurderlig hjelp av våre bransje-sponsorer 

LEP Tekniske Tjenester og P&P Produksjoner Har hjulpet oss med utstyr, lokaler og ikke minst kompetanse for å gjøre prosjektet en realitet.

Med et bidrag så har vi muligheten til å fylle kaffemaskinen og kjøpe inn noen pizza til djs som gjør HOTM!X. Et bidrag hjelper oss til å fortsette å løfte frem nye djs, men også engasjerte sjeler innenfor video, lyd og lys-produksjon.

De som har deltatt på enten våre HOTM!X sessions eller eventer, vet hvor mye arbeid som blir lagt ned i disse produksjonene, og at vi jobber hardt for å få dette til på best mulig måte.

Ved bidrag får man tilgang på early-bird billetter til kommende eventer og andre spennende goodies som plutselig dukker opp!

Alle bidrag hjelper oss på veien videre!

Written by: jaycobson

Rate it

Previous post

DJ

Planlegger du DJ-stream?

Vi har fått oss gjeste-stream. Planlegger du din egen livestream? Da har vi veldig lyst til å videreformidle din stream. Send oss en melding noen dager i forveien så kan vi kan hjelpe med å spre det glade budskap. Dette er ikke første mann til mølla prinsippet, vi har plass til alle. Send en melding til jaycobson@klubblisten.no så tar vi det derfra.

today23. juli 2022 77 5 3


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%