play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Klubblisten 24/7 Klubblisten 24/7

  • cover play_arrow

    Klubblisten på Platekusk jaycobson

  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

NO MAD

Bakgrunn

NO MAD x KLUBBLISTEN

21.10.22 åpnet No Mad i Vaskerelven 1. – Bergen. I den forbindelse ble Klubblisten spurt om å starte et «residens» på stedets klubb som ligger i 2. etg i det helt renoverte utestedet. Tidligere lå klubbene Chagall og Calibar vegg i vegg på denne adressen og etter flere år med ingen aktivitet, har det nå skjedd store endringer.

De 2 klubbene som før lå vegg i vegg er nå bygget om til et stort utelivs-konsept med 3 avdelinger der nattklubben ligger i 2. Etg. På gateplan finner du hovedbaren. Denne skal ha åpent 7 dager i uken og kan tilby en helt fantastisk bar og matmeny. Ned vindeltrappen finner du et glimrende lokale der sport og annen underholdning kan konsumeres. Du finner en scene og glimrende sofakroker der de dype samtaler kan føres ut i de sene nattetimer. 

Men for oss i KLUBBLISTEN så er det 2.Etg og nattklubben som er fokus. Et fantastisk lokale med glimrende utforming og nesten 10 meter under taket. Lyd og lys riggen får deg til å smile fra øre til øre. Vi hadde ikke kommet oss inn døren før vi hadde bestemt at dette var en mulighet vi ville gripe! Klubben har egen inngang, med muligheter for å besøke andre deler av utestedet i løpet av kvelden. Musikkkonsept for stedet er moden og kvalitetsbevisst klubbmusikk. Dette passer som hånd i hanske med vår tanke bak Klubblisten.

Vi takker for denne spennende muligheten og gleder oss stort til fortsettelsen!

Resident DJs 2022/2023

DJ K.A.I // Touchdown // DJ Kim // Mørk // Rine // Sandra Minter // Jaycobson

Klubben har åpent fredag og lørdag fra 22:00 – 02:30 // ID 20 + CC

0%