Hva er egentlig Klubblisten? 
 
KLUBBLISTEN er flere ting, men hovedsakelig et instrument for å fremme klubbkultur i Norge. Vi er et radioshow, en event arrangør, et dj set produksjonsselskap og ikke minst et forum for dj og klubb-entusiaster. Vi fokuser på å fremme norske produsenter og flinke djs som vil sette sitt preg på kulturen og miljøet. Vi ønsker å gjennomføre spennede eventer og samle klubb-entusiaster på vår egen måte. Vår generelle musikkprofil er elektronisk musikk i sjangeren House, Techno, Trance, Drum&Bass, Progressive osv. 
 
Klubblisten er et 2 timer kort radioshow der vi plukker 20 av de mest spennende låtene som har blitt sluppet i løpet av uken.
Vi presenterer dette i et velkjent topp 20 format, der selve plasseringen ikke er vektlagt. Vi har 5 erfarne djs med forskjellige preferanser som plukker låter til sendingen. Selve programmet blir produsert og presentert av vår eminente radio dj Kim Andreassen som også har ansvar for alt som skjer på radio hos oss. 
 
Sendingen er tilgjengelig hver torsdag kl. 06:00 på våre hjemmesider.
Fra Torsdag til søndag er vi tilgjengelig på følgende radiostasjoner.
* 5000 Bergen (DAB+)
* Radio Askøy (FM 106.4 & 107.4 Bergen omeng)
* Domen Radio (DAB+)
* Radio Fresh (FM OSLO)
 
Produsent for Klubblisten er Jørgen Jakobsen. 
 
HOTMIX er vårt dj-mix program. Denne timen blir presentert av en ny utvalgt dj hver uke.
HOTMIX  får du i slutten av Klubbliste-sendingen og den er også tilgjengelig i video format på vår Youtube kanal.
 
Hver måned samler vi utvalgte djs til HOTMIX videoopptak i Bergen. Dette er et samarbeid mellom oss i Klubblisten,  LEP Tekniske Tjenester og P&P Produksjoner. Vi streamer også via Twitch samtidig for å spre budskapet ytterligere. Dj settet er tilgjengelig på våre nettsider hver torsdag kl. 06.00. Vår produsent for HOTMIX er Lars Erik Pedersen hos LEP Tekniske Tjenester. 
 
Klubblisten finner du selvsagt på det fleste musikk orienterte plattformer, men vi har også en app tilgjengelig for medlemmer. Laster man ned app så får man tilgang til early-bird billetter til våre eventer,  samt 15% rabattkode til både eventer og merchandise.
Det er også gjennom denne appen vi holder kontakten med djs og medlemmer.
Alt content som blir laget i løpet av uken er tilgjengelig gjennom appen. 
 
Vi håper du får med deg ukens sending og vi gleder oss til å se deg på et av våre kommende eventer. Last gjerne ned Spaces app`n via "hjem" siden her på hjemmesiden.
 

5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
PP_CLEAN
PP_CLEAN

press to zoom
Radio Fresh_edited
Radio Fresh_edited

press to zoom
5000bergen-300x300_edited
5000bergen-300x300_edited

press to zoom
1/7
Klubblisten 1x1.png
Klubblisten Logo 2 tone.png