play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

SPILLE HOS OSS?

Background

ER DU VÅR NYE DJ?

Hos oss i Klubblisten er vi ute etter å gi norske djs en mulighet til å vise seg frem. Dette gjør vi på forskjellige måter.

Vi arrangerer stream-festivaler som går over flere dager. Vi spiller musikk produsert av norske produsenter på radio. Vi spiller også inn HOTMIX med full produksjon med både kamera crew og full lys produksjon.

På våre eventer kunne vi selvsagt ha invitert utenlandske navn , men det er det andre aktører som gjør. Vi fokuserer på alt det talentet vi har i vår egen bakgård. Noen ganger er det bare nettverket og settingen som må være på plass for at en dj eller produsent skal blomstre.

Men vi kan dessverre ikke promotere alle. Vi ønsker heller ikke det….
For oss er det viktig å gi plass til musikken som ikke blir spilt på kommersielle radio kanaler. «EDM» og «russelåter» er derfor ikke vårt fokus og kommer aldri til å bli det.

Vi fokuserer på House, Techno, Progressive, Drum&Bass og undersjangre av dette i alle farger og fasonger.

Hvis du er usikker på om du passer inn i vårt konsept, sjekk ut vår Youtube kanal, eller Soundcloud. Der finner du sendinger som viser hvilket musikk-landskap vi ligger i. Spekteret er utrolig bredt!

Hvis du føler at Klubblisten kan være en plattform for deg , send oss en mail og så tar Sandra eller Trygve kontakt med deg.

0%