play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Klubblisten på Platekusk jaycobson

  • cover play_arrow

    KLUBBLISTEN #100 + JAYCOBSON jaycobson

  • home Hjem
  • keyboard_arrow_right News
  • keyboard_arrow_right Innlegg
  • keyboard_arrow_rightVi har fått eget studio!

News

Vi har fått eget studio!

today2. august 2022 129 5 5

Bakgrunn
share close

Vi har fått nye studio lokaler!

Da begynner en ny fase for oss i Klubblisten. Vi flytter inn i egne lokaler. Grunnen til dette er fordi vi har hatt en kontinuerlig svakhet med prosjektet vårt. Det at vi ikke har hatt et eget sted for produksjon har gjort konseptet veldig tungt å drifte. Når djs kommer til oss og er klar for innspilling av HOTM!X har de kommet til ferdig rigg i et lokale som vi har fått låne. Vi har ofte brukt flere dager på å klargjøre riggen og dette ble for ressurskrevende for oss alle. På et tidspunkt går man tom for tjenester og vi ønsker aldri å sette oss i en situasjon der vi plutselig står uten innstillingsmuligheter. 

Til nå må vi sende en ENORM takk til P&P Produksjoner som lot oss spille inn de første 50 mixene. Vi sender en takk til Askøy Kommune for gratis leie av lokaler i Florvåg. Vi sender en takk til Erdal idrettslag som hev seg rundt og hjalp oss når andre lokaler plutselig ble dobbel- booket. Vi sender også en enorm takk til Radio Askøy som har gitt oss fritt spillerom og som også ønsket at vi spilte tidlig for å lage litt trøkk på senteret!

Som dere kanskje skjønner har dette til nå vært et komplisert puslespill som har vi aldri har hatt en fasit på. Det har gjort alt veldig ressurskrevende og slitsomt for alle som har vært involvert. Dette er det nå endelig slutt på! Nå bygger vi vårt eget lokale som skal brukes til innspilling, redigering, streaming, radio og generell hangout. Tanken er at alt skal være «plug & play» slik at vi raskt og effektivt kan gjøre gode innspillinger/streams. Det blir et DJ superstudio der vi virkelig skal dyrke håndtverket og kulturen. For meg personlig er dette en guttedrøm som endelig tar form. 

Lokalet er kun 50 kvm . Vi skulle gjerne hatt 100 , men det er ikke realistisk for oss på dette tidspunktet. Dette betyr at vi nå ikke skal gjennomføre HOTM!X med lysrigg til 1 million kroner slik P&P har latt oss gjøre. Dette tar vi hardt igjen på våre live eventer. Nå skal vi klekke ut noen kule ideer, slik at vi utnytter plassen så godt som mulig. Til sist vil jeg si at jeg gleder meg som en unge til vi kan invitere fete djs til å lage magiske stream kvelder/netter, samt knallgode HOTM!X innspillinger. 

Vi skal prøve så godt vi kan å vise byggeprosessen underveis. 

Vår nye adresse er Kleppevegen 75, 5300 Kleppestø

Artikkelbildet er tatt av Bjørn Andreassen.

Skrevet av: jaycobson

Rate it

Post kommentarer (0)

Legg igjen svar

Din epost vil ikke bli publisert. Nødvendige felt er merket*

0%